Schoonheidsbehandelingen voor iedereen

U kunt bij ons terecht voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen. We hebben een uitgebreid aanbod van behandelingen. Hierdoor is er altijd wel één behandeling die aansluit bij uw wensen. Bij het opstellen van een behandelplan, maken we eerst een huiddiagnose om te bepalen welke huidproblemen aangepakt moeten worden. Daarna brengen we in kaart wat u belangrijk vindt en naar welk resultaat we zullen toewerken. Zodoende hebben we een ideaal plan dat u op het lijf geschreven is. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis huiddiagnose.

Maak een afspraak

Gezichtsbehandelingen man/vrouw

In onze schoonheidssalon Jeeke de Jong Huidverzorging werken we met de producten van de merken Thalgo.
U kunt kiezen uit diverse behandelingen, waaronder:
 1. Een kleine behandeling (1/2 uur)
 2. Een uitgebreide behandeling (1 uur)
 3. Acne-behandeling 
 4. Microdermabrasie
U kunt eveneens kiezen uit:
 • Het verven van wenkbrauwen en/of wimpers
 • Wenkbrauw tatoeage d.m.v. microblading
 • Epileren
 • Harsen (met vloeibare hars)
 • Permanente eyeliner 

Scalp Optic Hair

Dun haar, haaruitval, kaalheid of kale plekken zijn factoren die vaak het zelfvertrouwen van mensen kunnen aantasten. Men verliest zijn prachtige hoofdhaar niet alleen in de loop van de jaren maar ook vanwege ziekten, Het gevolg hiervan is het uren spenderen in de badkamer om plekken die kunnen opvallen proberen te verbergen.
Het meest storend is niet alleen dun, schaars haar, maar ook lichtere gebieden op hoofdhuid die makkelijk opvallen.


Revolutie voor man en vrouw:

De roller SOH wordt gebruikt met behulp van een optische methode om plekken met dun haar tegen te werken. De kleur van de hoofdhuid wordt aangepast aan die van het bestaande haar, waardoor er meer volume ontstaan en het kapsel voller lijkt. In sommige gevallen zal de haargroei buiten de behandeling gestimuleerd worden. Na de behandeling en het waarnemen van de resultaten zal uw zelfverzekerheid toenemen.

Electro Mesotherapie

Electro Mesotherapie

Wilt u een prettige behandeling ondergaan die rimpels corrigeert, verslapte huid verstevigt en grove poriën vermindert? Dan is Electro Mesotherapie iets voor u. Bij deze behandeling worden de werkzame stoffen via de poriën ingebracht en dringen ze goed door tot de diepe huidlagen.


Aan een behandeling van Electro Mesotherapie gaat een Microdermabrasie behandeling vooraf. Hierdoor worden alle dode huidcellen verwijderd en worden de op uw huid afgestemde werkzame stoffen nog beter opgenomen.

Electro Mesotherapie is zelfs geschikt om couperose te kalmeren. 


Benieuwd hoe u uw huidconditie kunt maximaliseren? Bel vandaag voor persoonlijk advies 06-30 71 81 67.

Acne

Acne

Zo snel mogelijk van uw acne af? Acne wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mee-eters (comedonen), rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Dit kan behoorlijk belastend voor u zijn en u wilt hier natuurlijk snel van af. 


Samen met u wordt er een behandelplan gemaakt om uw problemen met acne te verhelpen of in ieder geval te minimaliseren.

Jeeke de Jong Huidverzorging is geaccrediteerd voor acne-behandelingen. Dat wil zeggen dat de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekering.

Maak vandaag nog een afspraak om uw acne te verhelpen.

Speciale behandelingen

Speciale behandelingen

Een specifiek huidprobleem verhelpen? Of juist extra ontspannen? Dan is een van de volgende behandelingen iets voor u!


 • Een behandeling met de Dermapen verstevigt de verslapte huid en vermindert rimpels, littekens, striae en vergrote poriën.
 • Microdermabrasie behandeling is de nieuwste methode om uw huid een egale en verjongde uitstraling te geven.
 • Speciale Thalgo behandelingen. Zoals de Thalgo oogmassage behandeling of de Exceptionel behandeling.
Dermapen

Soms heeft u behoefte aan een behandeling die specifieke problemen aanpakt. Zo kunt u bij ons terecht voor een Dermapen behandeling, diathermie of een spot-away.

 • Met de Dermapen behandeling kunnen striae en littekens goed behandeld worden.
 • Diathermie kan worden toegepast voor het verwijderen van de storende kleine bloedvaatjes in het gezicht en het verwijderen van ongewenste haren.
 • Met de spot-away kunnen we wratjes, steelwratjes en kleine vetbultjes verwijderen.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek welke behandeling bij uw wensen aansluit. Bel 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in. 

Ontstressende lichaamsbehandelingen

Wilt u ook een heerlijke en ontspannen behandeling? De lichaamsbehandelingen van Jeeke de Jong Huidverzorging zijn perfect om alle stress te vergeten en uzelf weer lekker op te laden. Er is altijd wel een behandeling die bij uw wensen aansluit. Hieronder ziet u een overzicht van lichaamsbehandelingen waarvan u kunt genieten:
 • Hot-Stone massage
 • Reiki & IET sessies
 • Peeling en massage
 • Massage Nek-Rug
 • Leg-Relief Beenpakking
 • Indoceane pakking
 • Algenpakking
U kunt voor meer informatie of persoonlijk advies altijd het contactformulier invullen of bellen naar 06-30 71 81 67.
Dermapen

Speciale behandelingen

Soms heeft u behoefte aan een behandeling die specifieke problemen aanpakt. Zo kunt u bij ons terecht voor een Dermapen behandeling, diathermie of een spot-away.

 • Met de Dermapen behandeling kunnen striae en littekens goed behandeld worden.
 • Diathermie kan worden toegepast voor het verwijderen van de storende kleine bloedvaatjes in het gezicht en het verwijderen van ongewenste haren.
 • Met de spot-away kunnen we wratjes, steelwratjes en kleine vetbultjes verwijderen.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek welke behandeling bij uw wensen aansluit. Bel 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in. 

Bindweefselmassage en sculptmassage

Bindweefselmassage en sculptmassage

Wilt u dat uw huid strakker wordt? Een bindweefselmassage is een intensieve massage voor het gezicht. De verschillende technieken die gebruikt worden tijdens de manuele massage hebben directe invloed op het bindweefsel, de bloedcirculatie, lymfe en het stofwisselingsproces. Hierdoor wordt de huid van het bindweefsel gestimuleerd, de doorbloeding van de huid neemt toe en de conditie van het bindweefsel verbetert.

Sculpt is een doordachte efficiënte praktische aanpak die u met de vingers en handpalmen op uzelf uitvoert. Bij deze zelftreatment voor hals en decolleté krijgt u van ons informatie en instructie.


De behandeling is uitermate geschikt bij:
 • Anti-aging
 • Littekenbehandeling

Wilt u ook ervaren hoe een bindweefselmassage uw huid stimuleert en verstevigt? Vraag vrijblijvend advies of maak vandaag nog een afspraak! Bel 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.

Cavitatie

Cavitatie

Lipo-cavitatie is een nieuwe zeer effectieve behandelmethode voor vermindering van lokale vetophopingen en cellulitis.

De lipo-cavitatie is gebaseerd op de effectieve vernietiging van vetcellen met ultrasone energie. Door het cavitatie-effect worden de lokale vetcellen zeer gericht geheel afgebroken.

U kunt hetzelfde resultaat behalen als met liposuctie. Geheel pijnloos zonder chirurgische ingreep.

Het mooie is dat lipo-cavitatie op alle delen van het lichaam kan worden toegepast. Een veilige en effectieve behandeling tegen ongewenste vetophopingen.

Enthousiast geworden? Informeer naar de mogelijkheden en ontvang advies op maat.

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Voor eens en altijd af van die ongewenste haren? Met onze nieuwe GEM-technologie van Record is het mogelijk om dit efficiënt, zacht en pijnloos te doen. Definitief ontharen is in principe voor iedereen geschikt. Huidtypes variërend van een zeer witte huid tot een donkerbruine huid kunnen effectief en risicoloos behandeld worden. Vraag naar de mogelijkheden.


De GEM-technologie van Record zorgt voor een ongeëvenaarde definitieve ontharing en is:
 • Supersnel
 • Efficiënt
 • Pijnloos
 • Definitief
Lijkt u de stap om definitief te ontharen groot? Maak dan eens een afspraak voor een gratis proefflits en ervaar de nieuwe manier van ontharen met de Record-618 GEM-technologie. U zult versteld staan van het resultaat. Wilt u meer weten over de verschillende schoonheidsbehandelingen die Jeeke de Jong Huidverzorging aanbiedt in Sprang-Capelle? Neem contact op voor meer informatie of bel nu 06-30 71 81 67 om een afspraak te maken!

Downloads